Öntött poliuretán burkolat

Olyan burkolatot keresel, ami strapabíró és egyben esztétikus is?

A poliuretán burkolat pont ilyen! A poliuretán a hőre keményedő polimerek csoportjába tartozik, és számtalan olyan előnnyel bír, amelyek megkerülhetetlen tényezővé tették padlóburkolás terén. A poliuretán burkolat praktikus és esztétikus megoldást kínál intézmények és magánszemélyek számára is. A sokak által ismert epoxigyantával ellentétben a helyszínen öntött poliuretán burkolat jobban alkalmazható például padlófűtés esetén, ráadásul meglévő burkolatra és egyenetlen felületre is könnyebben telepíthető.

Sokkal ellenállóbb, mint a fa, vagy laminált padló, mégis kellemes rajta a járás az anyag rugalmasságának köszönhetően. Épp ezért a poliuretán burkolat kül-, és beltéri sportpályák burkolásához is ideális választás. Fokozza a játékélményt, nem terheli az ízületeket, és minimalizálja az esésekből eredő sérülések esélyét. További előnye, hogy többféle színben elérhető, és UV állóságának köszönhetően nem fakul, nem sárgul a burkolat színe sok év elteltével sem. Rugalmassága mellett karcállósága, vízállósága, valamint zajcsökkentő, zaj elnyelő tulajdonsága is figyelemre méltó.

A helyszínen öntött poliuretán burkolat másik nagy előnye, hogy a felső réteg felújítható a teljes burkolat rendszer cseréje nélkül.

A Courtinvest öntött poliuretán burkolat főbb előnyei:

11-tömörített

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

17het_courtinvest_kosarlabda

Miért válassz minket?

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik különböző kül-, és beltéri burkolatok kulcsrakész kivitelezésével. Az évek során megszerzett tudással és tapasztalattal felvértezve garantáljuk, hogy minden általunk telepített burkolat megfelel a hatályos előírásoknak és szakmai követelményeknek. A gyorsaság mellett, csapatunk számára kiemelten fontos a minőség, és az ügyfeleink elégedettsége.

Épp ezért munkatársaink folyamatosan szakmai továbbképzéseken vesznek részt, melyek során átfogó ismeretekre tesznek szert a legfrissebb trendek és innovációk terén. Számos komplex projekttel a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy ha burkolatról van szó, számunkra nincs lehetetlen!

Kültéri kosárlabda pálya burkolat felújítását tervezed? Poliuretán burkolatot szeretnél, de nem kaptál választ minden kérdésedre? Fordulj hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben, és kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legideálisabb burkolat rendszert.