Atlétikai pálya burkolatok

Kézilabda, műfüves és futópálya, Kiskőrös

Az atlétikai pálya az egyik legismertebb sportpálya típus mind közül.

Biztosan te is találkoztál már vele, ha máshol nem is, a televízió képernyőjén keresztül, például olimpiai közvetítések alkalmával biztosan. Szurkolóként valószínűleg te sem gondoltál arra, hogy mennyire fontos, milyen az atlétikai pálya burkolata, és mennyire befolyásolja egy jó burkolat a sportolók teljesítményét.

Az atlétikai pályák elsőszámú burkolata az öntött gumiburkolat, de sokan a poliuretán burkolatot részesítik előnyben. A két anyag sok mindenben hasonlít egymásra. Mindkettő kiemelkedő kopásállósággal és ütésállósággal rendelkezik, és hosszú éveken át gond nélkül használható. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért fontos, hogy egy atlétikai pálya burkolata ütésálló legyen. Elsősorban a sportolók testi épsége miatt. A rugalmas felület sokkal kellemesebb érzetet nyújt, és minimálisra csökkenti a komoly sérülések esélyét. Ráadásul a speciális gumiburkolat egyenletesen osztja el az ízületekre nehezedő nyomást, ezért rehabilitációt követően is biztonságosan használható a felépülőben lévő sportolók számára.

A helyszínen öntött gumiburkolat másik nagy előnye,

hogy a karbantartása minimális erőfeszítést igényel. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem kell az állagmegóvásra figyelmet fordítani, sőt! Az öntött gumi atlétikai pálya burkolat első számú rendeltetési célja a sport.
A legfontosabb, hogy a sportoló a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani. Időnként azonban elfordul, hogy a sportpálya rendezvényeknek ad otthont. Ilyen esetben fokozottan óvni kell a felületet minden külső sérüléstől, legyen az kémiai (pl.: maró hatású vegyszerek) vagy fizikai. 

A Courtinvest atlétikai pálya burkolatok főbb előnyei

Atlétikaipálya burkolatok (1)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Atlétikaipálya burkolatok (2)

Miért válassz minket?

Ha sportpálya burkolatról van szó, számunkra nincs lehetetlen!

Több, mint egy évtizedes tapasztalatunknak hála, a bonyolult, összetett megoldásokat igénylő projektekkel is megbirkózunk. Csapatunk tagjai képzett szakemberek, akik mindent megtesznek azért, hogy az ügyfeleink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják már az első perctől kezdve. Mit jelent ez a gyakorlatban? A telefonon és e-mailben érkező megkeresésekre, ajánlatkérésekre gyorsan reagálunk. A megrendelés véglegesítése előtti személyes konzultáción minden felmerülő kérdésre válaszolunk, és igyekszünk minél alaposabban felvázolni a projekt lépéseit, részletesen bemutatva az egyes munkafolyamatokat.

Fontos, hogy az ügyfelek igényei mellett a hely adottságait is figyelembe kell vennünk, hiszen csak így tudjuk sikeresen lebonyolítani a kivitelezést. Garantáltan nem kell attól tartani, hogy hosszú hetek, hónapok telnek el bizonytalanságban. Kiváló, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő anyagokkal dolgozunk, és minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Ha új sportpálya kialakításán gondolkozol, vagy meglévő atlétikai pálya burkolat cseréjét tervezed, fordulj hozzánk bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és kollégáink segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb burkolattípust!