Salakos pályák

SALAKOS PÁLYÁK (2)

Lássuk, mi az a salakos pálya és miért előnyös választás például teniszpálya burkolatként!

Mindamellett, hogy élő-, és műfüves burkolatok telepítésével is foglalkozunk, az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert salakos pályák kivitelezésében is. A salakos szó hallatán sokaknak egyből a teniszpálya jut eszébe, ami nem véletlen. A salakos pálya a tenisz sport egyik leggyakrabban emlegetett pályatípusa.

A salakos teniszpálya rendszerek egyik legnagyobb előnye a kellemes, puha játékfelület. Ellentétben a kemény, beton burkolatú pályákkal, egy salakos pálya sokkal kényelmesebb érzetet nyújt, csökkenti az ízületekre nehezedő nyomást, és ezáltal minimalizálja a sérülések esélyét. Gondoltad volna, hogy a labda sebességét is befolyásolja a pályaburkolat?

A salakos pálya lelassítja a labda mozgását, ezáltal javul a játékélmény, és a játékosok is hatékonyabban fejleszthetik a mozgásukat, teljesítményüket. A legtöbb világklasszis teniszező salakos pályán kezdte a pályafutását. Ez a pályatípus fejleszti az erőt, az állóképességet, és a stratégiai érzéket is.

Salakos sportpálya létesítését tervezed, de nem tudod eldönteni, mi lenne a legideálisabb választás számodra?

Aggodalomra semmi ok, segítünk! Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, hogy kollégáink minél előbb megválaszolhassák a felmerülő kérdéseket.

A Courtinvest salakos pálya főbb előnyei:

SALAKOS PÁLYÁK (4)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

SALAKOS PÁLYÁK (3)

Miért válassz minket?

  • Személyes konzultáció: még a megrendelés előtt lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek a részletek átbeszélésére. A személyes konzultáció során az összes felmerülő kérdésre válaszolunk, és egyeztetjük az egyedi igényeket.
  • Gyors kivitelezés: tudjuk, hogy a megrendelőnek fontos, hogy minél előbb használatba vehesse a sportpályát, épp ezért igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni a munkát. Nálunk a gyorsaság nem párosul minőségromlással. A minőségi munkavégzés számunkra kiemelten fontos, ezért minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.
  • Kiváló minőségű anyagok: csapatunk rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi továbbképzéseken, ahol megismerkedünk a legújabb trendekkel, és anyagokkal. Az általunk használt anyagok mindegyike nemzetközi szinten is elismert gyártók terméke, és megfelel a hatályos előírásoknak.
  • Kulcsrakész átadás: nyugodtan hátradőlhetsz, mindent kézben tartunk, a tervezéstől kezdve egészen a megvalósításig, hogy minél hamarabb élvezhesd a salakos pálya nyújtotta előnyöket.