Sportpadló

Gumi sportszőnyeg, sportpadló
Sportparketta, sportpadló

Sportpadló: a beltéri burkolatok királya

Köztudott tény, hogy a sportpadló sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint egy átlagos, hagyományos padlóburkolat. Éppen ezért a kivitelezése is komoly szakértelmet kíván. Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, modern sportpadló fokozatosan leváltja a régi, elhasználódott, töredezett sportburkolatokat a sportolók legnagyobb örömére.

A váltás több szempontból is örömteli, de legfőképpen azért, mert a jól felépített, szerkezetileg kifogástalan sportpadló olyan játékdinamikát biztosít, amelyre egyetlen régi, merev burkolattípus sem képes. Ráadásul rugalmasságának köszönhetően elnyeli az ütközés erejét, és nem terheli a sportolók izomzatát és ízületeit, sőt épp ellenkezőleg! A sportpadló az elnyelt energiát visszafordítja, támogatva ezzel a sportolók mozgását; ez rendkívül előnyös tulajdonság például beltéri teniszpályák esetén.

Felhasználási területtől függően a padló többféle felső réteget kaphat. Ez a réteg lehet hagyományos parketta, ami a profi kosárlabdapályák nélkülözhetetlen eleme, de akár sokoldalú PVC is. Továbbá öntött poliuretán, ami például a tornatermek közkedvelt burkolata, általánosabb használat esetén. Fitnesz stúdiók, és edzőtermek burkolásakor a gumi sportszőnyeget részesítik előnyben, hiszen a nagyméretű, nehéz kondi gépeknek is kellő alátámasztást nyújt, és hangszigetelő képessége is verhetetlen.

A sportpadló előnyei:

A sportpadló főbb típusai:

Mint minden burkolattípusnak, a sportpadlónak is vannak altípusai, melyek felhasználási céltól függően más-más szerepet tölthetnek be. A sportpadló legismertebb és legszélesebb körben alkalmazott burkolattípusai a sportparketta, a gumi sportszőnyeg, az öntött poliuretán és a sport PVC, de találkozhatunk EPDM-mel is beltéri teniszpályákon és futófolyosókon.

Gumi sportszőnyeg, sportpadló
Sportparketta, sportpadló

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Gumi sportszőnyeg, sportpadló

Szolgáltatásaink:

Több, mint egy évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően számunkra nincs lehetetlen, sportpadló kivitelezés terén. Ezt bizonyítja az is, hogy cégünk a Magyar Labdarúgó Szövetség által is minősített vállalkozás. Szakképzett, folyamatos továbbképzésben részesülő munkatársaink bármilyen jellegű és méretű padlóburkolási projekttel megbirkóznak. Munkánk során kizárólag a hatályos törvényi előírásoknak megfelelő anyagokat használunk – kiemelt hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre is -, így megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy csakis a legkiválóbb minőségű anyagok kerülnek beépítésre.

Mi, a Courtinvestnél nem árulunk zsákbamacskát! Mit jelent ez a gyakorlatban? Ügyfeleinket már a megrendelés előtt személyes konzultációra invitáljuk, mely során átbeszéljük a projekt kivitelezési folyamatát, és megvizsgáljuk az egyedi igények kivitelezhetőségét. Természetesen a kivitelezés során is folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az egyes szakaszok munkafolyamatairól egészen a kulcsrakész átadásig.

Gumi sportszőnyeg vagy sportparketta telepítésén gondolkodsz, de nem tudod, hogyan állj neki? Kíváncsi vagy, mekkora anyagi ráfordítást igényel a projekted?
Nem tudod, melyik burkolattípus lenne számodra a legmegfelelőbb? Semmi gond!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, hogy segíthessünk, és megválaszolhassuk a felmerülő kérdéseket!