Játszótéri burkolatok

Játszótér gumiburkolat, Tiszaújváros

Manapság egyre több iskola, óvoda és önkormányzat dönt a gumi játszótéri burkolat kialakítása mellett.

Ez nem véletlen, hiszen mindamellett, hogy bizonyos tényezők fennállása esetén jogszabály írja elő a gumi burkolat használatát, mára már az is bebizonyosodott, hogy a gumi játszótéri burkolat biztonságos, és tartós játékfelületet biztosít a gyermekek számára.

Tudtad, hogy a gyermekkori balesetek, csonttörések jelentős százaléka a játszótéren történik? Az ütéscsillapító tulajdonsággal rendelkező gumiburkolat hatékonyan tompítja az eséseket, minimálisra csökkentve a sérülés esélyét. A puha, párnázott felület kellemes tapintású, öröm rajta játszani, a szülőknek pedig nagy megnyugvást jelent a professzionális játszótéri burkolat nyújtotta biztonság. Az ütésállóság mellett a gumi játszótéri burkolat nagy előnye a természetes burkolatokkal szemben, hogy nem vonzza a rovarokat, bogarakat, és a baktériumok elszaporodásától sem kell tartani. Praktikussága mellett az esztétikai előnyei sem elhanyagolhatók! A gumi burkolat elképesztően sokoldalú felhasználást tesz lehetővé: iskolák, óvodák, közterületi parkok játszóterei egy szempillantás alatt új, stílusos burkolatot kaphatnak. Ráadásul az élénk, hívogató színek még inkább játékra csábítják a gyerkőcöket.

A Courtinvest játszótéri burkolatok főbb előnyei

Pécs játszótér 5 (1)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Játszótéri burkolatok (1)

Miért válassz minket?

Sokféle kül-, és beltéri burkolat típussal foglalkozunk, és a játszótéri burkolat, pontosabban az öntött gumiburkolat az egyik specialitásunk. A több, mint egy évtizedes tapasztalatnak köszönhetően cégünk a legkomplexebb burkolatigényekre is talál költséghatékony, minőségi megoldást. Mert bizony az ár mellett a minőség sem elhanyagolható szempont, sőt! A minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünket jelzi, hogy munkatársaink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt itthon és külföldön egyaránt. Ezek a továbbképzések kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy új technológiákat, új alapanyagokat ismerjünk meg. Kellő tudással felvértezve az új módszereket sikeresen alkalmazzunk munkáink során, ügyfeleink legnagyobb örömére.

Természetesen nem várjuk el, hogy „látatlanban” köss velünk szerződést! Nem árulunk zsákbamacskát! Épp ellenkezőleg! Mivel pontosan tudjuk, hogy egy ilyen projekt rengeteg időt és energiát emészt fel, ráadásul alapos tervezést is igényel, igyekszünk már kezdettől fogva segíteni. A megrendelés előtti személyes konzultáción átbeszéljük a terveket, a megvalósítás folyamatát.

Az óvoda játszótere felújításra szorul?
Otthoni játszótéri burkolat kialakításán gondolkodsz, és úgy érzed nem kaptál választ minden kérdésedre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legideálisabb burkolattípust!