Kőszőnyeg

Meguntad régi padlóburkolatodat? Felújítást tervezel?

Exkluzív megjelenésű és strapabíró burkolatot keresel, ami garantáltan kiállja az idő próbáját? Ha mindegyik kérdésre igen a válasz, akkor a kőszőnyeg ideális burkolati megoldás lehet számodra. A kőszőnyeg kiváló választás kül-, és beltérre egyaránt, és nagyszerű alternatíva a hagyományos padlóburkolat-rendszerekre.

Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az esztétikus, egybefüggő burkolatok iránt. Az ilyen jellegű burkolatok közül az egyik legnépszerűbb a kőszőnyeg, ami valójában természetes kavics valamint oldószermentes poliuretán ragasztó keveréke, és kiváló fedést biztosít akár meglévő burkolaton is. További előnye, hogy követi a talaj mozgását, ezért nem kell attól tartani, hogy a kőszőnyegen idővel repedések keletkeznek. A megfelelően telepített kőszőnyeg biztonságos és esztétikus környezetet teremt kültéren és beltéren egyaránt, pont emiatt nem meglepő, hogy világszerte magán ingatlan tulajdonosok és közintézmény vezetők ezrei választják ezt a burkolat típust.

A kőszőnyegek nagy előnye a könnyű karbantartás.

A rövid kivitelezési idő mellett a kőszőnyeg legfőbb előnye a gondozásmentesség. Mit jelent ez a gyakorlatban? Teljesen résmentes burkolat lévén nem kell attól tartani, hogy idővel kinő rajta a fű vagy gyom. Speciális felületkezelést nem igényel, seprűvel, porszívóval könnyedén tisztán tartható. Makacsabb szennyeződések esetén, kültéren magasnyomású mosóval időről időre átmosható.

A kőszőnyeg főbb előnyei:

koszonyeg-telepites-courtinvest (Nagy)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

koszonyeg-burkolat-kivitelezes-courtinvest (Nagy)

Miért válassz minket?

Cégünk több, mint egy évtizedes működése során, csapatunk számtalan különféle burkolat telepítésében vett részt a tervezéstől a kivitelezésig. Sokrétű tapasztalat birtokában, szakképzett munkatársainkkal lakossági és ipari padlóburkolási projekteket is vállalunk, mérettől és összetettségtől függetlenül.

A megrendelés előtt lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra is, mely során egyeztetjük a lehetőségeket, figyelembe véve az ügyfél kívánságait és a kivitelezés helyszínének adottságait. Az ügyfelek elégedettsége mellett kiemelten fontos számunkra az őszinteség is, épp ezért nem húzzuk feleslegesen az időt mellébeszéléssel. A személyes egyeztetés alkalmával lépésről lépésre átbeszéljük az egyes fázisokat, így garantáltan nem marad tisztázatlan kérdés a projekt megkezdése előtt.

Kőszőnyeg telepítését tervezed, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Semmi pánik! Segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és kollégáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre a projektet illetően!