Teniszpálya burkolatok

16het_courtinvest_tenisz-tömörített

A tenisz az egyik legkedveltebb sportág a világon.

Épp ezért nem meglepő, hogy a minőségi teniszpályák iránti igény és a pályák kihasználtsága napról napra növekszik. Ennek egyik legfőbb oka a sport és az egészséges életmód felértékelődése. Manapság szinte minden városban van legalább egy fedett vagy szabadtéri teniszpálya. Sok oktatási intézmény büszkélkedhet saját teniszpályával, de, ahol nincs teniszpálya, ott is van legalább egy multifunkciós sportpálya, ami könnyedén teniszpályává alakítható. A nagy forgalmú teniszpályák viszont speciális burkolatot igényelnek. A csúszásmentes rekortán és akril teniszpálya burkolat biztonságos és higiénikus megoldást kínál nagy terhelés esetén is.

A kemény aszfalt vagy beton sportpálya burkolat már a múlté! Szerencsére egyre több helyen cserélik korszerűbb burkolattípusra ezeket az ízületek számára is megterhelő, merev burkolatokat. Teniszpályák esetén a két legkedveltebb burkolat az akril és a helyszínen öntött gumiburkolat. Mindkét burkolat rendkívül ellenálló, hosszú évekig szinte karbantartásmentes, és ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez utóbbi ismérv különösen fontos a teniszezők számára, hiszen mindamellett, hogy tompítja az esést, az ízületeket is kevésbé terheli. Ráadásul az akril és a helyszínen öntött gumiburkolat könnyen tisztítható, higiénikus anyag, melyen nem képesek elszaporodni a baktériumok. Bár az akrilt és a rekortánt többnyire teniszpályákon használják, kiváló megoldás kosárlabda-, röplabda-, és multifunkcionális sportpályák burkolásához is.

A Courtinvest teniszpálya burkolatok főbb előnyei

teniszpálya burkolatok (1)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

teniszpálya burkolatok (2)

Miért válassz minket?

Ha olyan csapatot keresel, akik a projektedet a sajátjukként kezelik, a lehető legjobb helyen jársz! Több, mint egy évtizede azon munkálkodunk, hogy ügyfeleinknek kimagasló szolgáltatást nyújtsunk bel-, és kültéri burkolatok kivitelezése terén. Szakképzett, gyakorlott munkatársaink a legösszetettebb feladatra is megtalálják a megoldást. Nem rettenünk meg a nagyobb projektektől sem!

  • Igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni a megkeresésekre, az érdeklődők idejét maximálisan tiszteletben tartva.
  • Kiváló minőségű, nemzetközi tanúsítványokkal rendelkező anyagokkal dolgozunk, amelyekben maximálisan megbízunk.
  • Minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk!
  • Kulcsrakész átadás: segítség már az első perctől kezdve: már az első lépésektől kezdve segítjük ügyfeleinket, mivel pontosan tudjuk, hogy egy új burkolat kialakítása, vagy egy meglévő játékfelület cseréje mennyi pénzt és energiát emészt fel. A megrendelés véglegesítése előtti személyes konzultáción megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és kiválasztjuk a megfelelő burkolat típust, az ügyfél egyedi igényeit, valamint a hely adottságait figyelembe véve.

Ha időtálló teniszpálya burkolatot szeretnél, de nem tudod eldönteni, melyik burkolat típus lenne számodra a legideálisabb, fordulj hozzánk bizalommal!
Kollégáink várják jelentkezésedet!