Öntött gumiburkolat

14het_courtinvest_karbantartas-tömörített

Öntött gumiburkolat: biztonságos játékfelület minden korosztály számára

A kül-, és beltéren egyaránt telepíthető, helyben öntött gumiburkolat előnyös tulajdonságai miatt az egész világon népszerű burkolattípusnak számít. A gumi természetes rugalmasságának hála olyan mértékű stabilitással és ütéselnyelő tulajdonsággal rendelkezik, ami messze felülmúlja a régi, merev burkolatok képességeit. Világszerte egyre több ipari-, és oktatási intézmény teszi le a voksát az öntött gumiburkolat mellett, de a lakossági felhasználása is egyre gyakoribb. Jogosan merülhet fel benned a kérdés: mit jelent az, hogy a gumiburkolat „öntött”?

A válasz rendkívül egyszerű: az öntött gumiburkolat kivitelezés leginkább a betonozás folyamatához hasonlítható. A gumigranulátumból készült keveréket félig folyékony halmazállapotban szállítjuk a helyszínre, ahol hidegen öntjük a felületre. A burkolat viszonylag rövid időn belül használatba vehető, terhelhető. Jellegéből adódóan szinte bármilyen terepen alkalmazható.

Másik nagy előnye, hogy szinte bármilyen formájú és mintázatú felület létrehozható a segítségével. Nem véletlenül váltanak erre a kopásálló burkolattípusra sportlétesítmények, bölcsődék, óvodák, játszóterek és játszóházak a világ szinte minden pontján.

Az öntött gumiburkolat előnyei:

12het_courtinvest_poliuretán-tömörített

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Multifunkcionális- és iskolai öntött gumiburkolatú sportpályák

A helyben öntött gumiburkolat főbb típusai:

Felhasználási helytől függően többféle öntött gumiburkolat közül választhat a megrendelő.

Az öntött gumiburkolat kategóriába tartoznak a multifunkcionális-, és iskolai sportpályák öntött gumiburkolatai valamint az atlétikai pályák, teniszpályák és játszóterek helyszínen öntött gumiburkolatai is.

Szolgáltatásaink:

Mi, a Courtinvestnél teljes körű kivitelezést vállalunk a tervezéstől egészen a megvalósításig. A munkafolyamat minden szakaszáról részletesen tájékoztatjuk a megrendelőt, és igyekszünk megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket. Az egyedi igények, és a terepviszonyok megismerésére már a megrendelés előtt sort kerítünk személyes konzultáció keretében.

Több, mint egy évtizedes tevékenységünk során hatalmas tapasztalatra tettünk szert öntött gumiburkolatok kivitelezése terén. Bízunk magunkban és munkatársaink szakértelmében, épp ezért minden általunk végzett projektre teljes körű garanciát vállalunk. Évről-évre igyekszünk új technológiákat megismerni és elsajátítani a bel-, és külföldi továbbképzések alkalmával, hogy a megszerzett tudást kamatoztatva elkápráztathassuk megrendelőinket a legkorszerűbb burkolatmegoldásokkal. A korszerűség mellett a környezetvédelemre is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Kizárólag olyan anyagok kerülnek beépítésre, amelyek megfelelnek a hatályos hazai és nemzetközi sportszakmai előírásoknak.

Bel-, vagy kültéri gumiburkolat telepítését tervezed, és szeretnéd részletesebben megismerni ezt a különleges burkolattípust? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kollégáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre. Szakmai tanácsadással és személyre szabott árajánlattal várjuk kedves megrendelőinket.