Multifunkcionális -és iskolai öntött gumiburkolatú sportpályák

Az atlétikai pálya vagy sportpálya szó hallatán sokaknak a salakos pálya jut elsőként az eszébe.

Ez egyáltalán nem véletlen ugyanis a salakos pálya sokáig domináns szereplő volt a kültéri sportpálya burkolatok piacán. Bár manapság is sok helyen található salakos pálya, az utóbbi években egyre inkább előtérbe került a rekortán, vagyis a helyszínen öntött gumiburkolat.

De mi is az a rekortán, és mikor vált a burkolat-kínálat meghatározó elemévé? A rekortán szó a Rekortan márkanév köznevesült változata. Ezzel a speciális, granulált gumiból és poliuretánból készült burkolattal elsőként a müncheni nyári olimpián találkozhatott először a közönség 1972-ben.

A strapabíró, időjárás-álló és ízületkímélő burkolattípus azóta az egész világon elterjedt, és bár többféle névvel is illetik, egy biztos: napjaink egyik legkönnyebben karbantartható burkolattípusa a helyszínen öntött gumiburkolat.

A Courtinvest multifunkcionális-, és iskolai öntött gumiburkolatú sportpálya főbb előnyei

11-tömörített

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Multifunkcionális- és iskolai öntött gumiburkolatú sportpályák

Miért válassz minket?

Mi, a Courtinvestnél pontosan tudjuk, mennyire fontos egy szakszerűen telepített padlóburkolat. Értéket növel, védi az ízületek egészségét és éveken át költséghatékony megoldást kínál intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Több, mint egy évtizedes tevékenységünk során átfogó ismeretekre és hatalmas tapasztalatra tettünk szert bel-, és kültéri burkolatok kivételezése terén. Legyen szó kisebb beruházásokról, vagy nagyobb, összetettebb projektekről, számunkra nincs lehetetlen.

Miért?

Mert meglévő tudásunkat évről évre új ismeretekkel egészítjük ki. Kollégáink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, hogy kiváló szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. A képzések során új, korszerű anyagokkal, technológiákkal ismerkedünk meg, és az így szerzett tudást nap mint nap hasznosítjuk a munkánk során.

  • Környezetvédelem: számunkra kiemelten fontos környezetünk védelme, ezért kizárólag olyan anyagokat használunk, amelyek megfelelnek a hatályos hazai és nemzetközi előírásoknak. Korszerű megoldásokkal igyekszünk minimalizálni a környezet terhelését.
  • Személyes konzultáció: megrendelés előtt, egy személyes megbeszélés keretében lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek a felmerülő kérdések, egyedi igények megvitatására.
  • Kulcsrakész kivitelezés: teljes körű kivitelezést vállalunk a tervezéstől egészen a megvalósításig.
  • Garancia: minden általunk végzett munkára teljes körű garanciát vállalunk.

Multifunkcionális és iskolai öntött gumiburkolatú sportpálya telepítését tervezed, és szeretnéd részletesebben megismerni ezt a különleges gumiburkolat típust?

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, és kollégáink készséggel megválaszolják minden kérdésedet.