Sportparketták

Sportparketta, sportpadló

A sportparketta szót hallva bizonyára sokan felkapják a fejüket: faburkolat a sportpályán?

Igen, erre is van lehetőség!

A technológia már hosszú évek óta jelen van a sportburkolatok piacán. Bizonyára te is találkoztál már vele, ha máshol nem is, a televízió képernyőjén profi kosárlabda-, kézilabda- vagy tollaslabda mérkőzések alkalmával biztosan. Természetesen, mint minden sportburkolat, a parketta is segítheti, fokozhatja a sportteljesítményt. De vajon mitől jó egy sportparketta? A megfelelően telepített sportparketta egyik legfőbb jellemzője a homogenitás. Ez azt jelenti, hogy bár a „parketta hatás” látványra megmarad, a felület mégis teljesen egybefüggő, nincsenek hézagok vagy szintbeli eltérések a parketta elemei között. A rendkívüli kopásállóságú burkolat „lelke” a keményfa. Kedvező tulajdonságai miatt leggyakrabban juharfát alkalmaznak sportparketta elemek gyártásakor. A sportparketta másik ismérve a kiváló mérettartás. Legyen szó úsztatott, fix vagy éppen mobil parkettáról, a fa alapú sportfelület nem deformálódhat. Épp ezért magasabb páratartalmú helyeken is ideális választás.

A Courtinvest sportparketta főbb előnyei

Sportparketták (1)

Nem kaptál választ minden kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Sportparketta, sportpadló

Miért válassz minket?

Több mint egy évtizede foglalkozunk különféle burkolattípusok, kül-, és beltéri burkolatok, játékfelületek telepítésével. Számunkra a padlóburkolatok tervezése és kivitelezése nem munka, hanem szenvedély! Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk a Magyar Labdarúgó Szövetség által is minősített vállalkozás.

A szakmai előírások maximális betartása fontos számunkra. Kizárólag olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek megfelelnek a hatályos előírásoknak, és minőségük nemzetközi szinten is széles körben ismert és elismert. A sportszakmai követelményeknek való megfelelés mellett ügyfeleink elégedettsége is kiemelten fontos számunkra. A tervezéstől kezdve egészen a kulcsrakész átadásig készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére, és megválaszoljuk a projekt megvalósítása közben felmerülő kérdéseket. Sőt, még a megrendelés előtt személyes konzultációra invitáljuk ügyfeleinket, ahol bemutatjuk referenciáinkat, és átbeszéljük a projekt részleteit. Mindezek mellett minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Sportparketta telepítését tervezed, de maradt még kérdésed?
Érdekel, mekkora anyagi befektetést jelentene a projekted?

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérj személyre szabott árajánlatot! Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt reagálnak a megkeresésekre.